BEAUTIFUL BROWS
Verf geeft alleen de haartjes kleur. Doordat we de kleine donshaartjes meeverven, lijkt de wenkbrauw voller, maar eventuele kale plekjes blijven zichtbaar. Deze kun je invullen met één van onze favoriete brow pencils. Afhankelijk van de hoeveelheid haartjes heb je vier tot vijf weken plezier van deze behandeling.

€ 21,95  Brows verven
€ 25,95  Brows waxen/shapen
€ 37,95  Brows waxen/verven/shapen
€ 19,95  Brows for men

Wenkbrauwen kleuren met verf

Wenkbrauwen kleuren met henna

Henna is een 100% natuurlijke pasta die kleur geeft aan de haartjes én de huid. Het effect is een intensere kleur en een afdruk op de huid. Kale plekjes worden mooi opgevuld en zijn niet meer zichtbaar. Bijtekenen is de eerste tijd niet meer nodig!
Henna blijft 5 tot 10 dagen op de huid zitten en vijf tot zes weken op de haartjes, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg. Omdat henna een natuurlijk product is, kan het resultaat per behandeling een klein beetje variëren.

€ 23,95  Brows verven met henna
€ 44,95  Brows waxen/shapen met henna
Bij deze behandeling worden zowel de haartjes als de huid geverfd. De verf blijft zeven dagen zichtbaar op de huid en tot wel zeven weken op de haartjes! Het effect zit tussen het verven met gewone verf en kleuren met henna in. de airbrushtechniek zorgt voor een zeer gelijkmatige en natuurlijke kleurverdeling. De fijne nevel van het pigment die met de airbrush wordt aangebracht, zorgt voor een vloeiende overgang en een zachte, natuurlijke uitstraling.

€ 47,95  Hybrid brows
€ 26,95  Hybrid brows verven
€ 56,95  Hybrid brows met airbrush
Het lamineren van je wenkbrauwen is een trend! We kunnen je wenkies voller laten lijken door de haargroeirichting van de langere haartjes te veranderen. Met verschillende lotions halen we ze uit hun normale stand en kammen we ze in een andere richting.
De andere haartjes waxen we eerst en brengen we later in model door te epileren, shapen en eventueel te verven.
de airbrushtechniek zorgt voor een zeer gelijkmatige en natuurlijke kleurverdeling. De fijne nevel van het pigment die met de airbrush wordt aangebracht, zorgt voor een vloeiende overgang en een zachte, natuurlijke uitstraling.
Let op: deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je? We denken graag met je mee.

€ 65,00  Brow lamination zonder verven
€ 70,00  Brow lamination en verven
€ 77,00  Brow lamination en hybrid
€ 90,00  Brow lamination en airbrush

Hybrid brows

Brow lamination

  • Neem lekker plaats! We bespreken je wensen en we bekijken of de behandeling van je keuze de beste optie is.
  • We meten je wenkbrauwen door ‘browmapping’. We knippen ze een beetje bij als dat nodig is en je wenkbrauwen worden geharst.
  • Na het aanbrengen van de verf laten we deze even inwerken.
  • We verwijderen de verf en brengen je wenkbrauwen verder in vorm.
  • Voilà! Beautiful brows tot wel zeven weken!

Behandeling

Wees lief voor je wenkies, dan blijven ze net wat langer mooi! Gebruik een zachte cleanser of make-up remover. Kies voor producten zonder olie en vermijd peelings en scrubs rondom je wenkbrauwen (AHA’s, BHA’s  en retinol, bijvoorbeeld). Vaak heet douchen kan het effect ook sneller later vervagen.

Nazorg

Contra indicaties

Een browbehandeling is helaas niet voor iedereen een goed idee. Wij raden dit af bij:

  • Een allergische reactie op een wimperlift.
  • Een onrustige huid, acné, eczeem of huidschade.
  • Schaafwonden of brandwonden rondom de wenkbrauwen.
  • Oog- of huidziektes.
  • Zwangerschap en/of borstvoeding. Het is niet bewezen dat het slecht is voor de baby, maar onder invloed van hormonen heb je kans dat een browlift niet goed pakt.

REVIEWS

door Tess
Super fijne sfeer, fijne meisjes die er werken en een mooi pand!
5.0

gebaseerd op Google reviews

door Dianne
Het was mijn eerste keer bij jullie, ook waxen en verven was een primeur voor mij. Ik ben blij met het resultaat en werd erg prettig geholpen. Kom zeker weer!

door Martine
Heel fijn geholpen. Met betrekking tot de wenkbrauwen wordt er echt de tijd genomen om te kijken wat het beste bij jou past qua kleur en vorm. Verder vond ik het fijn om te zien dat er aandacht is voor hygiënisch werken.

door Wendy
weer super mooie wenkbrauwen en nog gelachen ook!!heerlijk!

door Jolijn
Ze waren allemaal super vriendelijk en ik had de mazzel dat ik gelijk geholpen kon worden. Ik wilde mijn wenkbrauwen geëpileerd en geverfd hebben en ze heeft het professioneel en super mooi gedaan zoals ik dat wilde. Ik kom zeker terug!

door Amber
Eerst keer, ze hebben de stappen goed doorgenomen en rekening gehouden met gevoelige huid. Prettig gevoel en mooi resultaat.

door Lenny
Ze vragen altijd netjes hoe het de vorige keer is gegaan ze luisteren altijd na je wensen wat je wilt en geven goede adviezen

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites