JOB'S

Wil jij werken in de tofste browshop van Nijmegen en Den Bosch? Dit is je kans!
Voor onze winkel in Nijmegen én onze nieuwe locatie in Den Bosch zijn wij op zoek naar een:

Brow/Lash/PMU-Stylist (28/36 uur)

Hi, ik ben Vera Winnemuller. Na 10 jaar werken als schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon, besloot ik in 2018 om mijn droom na te jagen: de beste en meest opvallende browshop worden in mijn geliefde stad, Nijmegen. Samen met mijn team van BrowBabes, bestaande uit brow/pmu- en lashstylistes run ik daar The I-Brow Factory. Een begrip in de stad!

Onze ambities zijn groot en daarom openen we eind 2023 een tweede vestiging in hartje centrum 's-Hertogenbosch! We zijn op zoek naar nieuwe teamleden voor beide vestigingen. Lijkt het jou leuk om te werken bij de beste en meest trendy browshop van Gelderland en Noord-Brabant? Lees dan verder!

Over The I-Brow Factory

Volg ons op Instagram

Wij zijn gespecialiseerd in wimpers en wenkbrauwen voor de moderne vrouw en man. We nemen ruim de tijd voor elke behandeling. Bij ons draait het niet alleen om vakmanschap, maar ook om de totale uitstraling en beleving van onze shops. Daarnaast zijn vrijwel alle producten die we gebruiken ook verkrijgbaar in onze winkel. Een ervaring die je niet snel vergeet. Een behandeling in onze shop is een bijzondere beleving in een uniek concept. Natuurlijk met een lekker drankje, veel gezelligheid en alle aandacht voor onze klanten.

Wat we zoeken

Als wenkbrauw- en wimperstylist heb je een passie voor precisie en symmetrie. Je bent perfectionistisch en straalt enthousiasme uit tijdens het adviseren en helpen van onze klanten. Je bent van nature stressbestendig, je hebt charisma en je bent lekker sociaal. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om zelfstandig onze winkel te runnen.

Elke klant begroet je met een warme glimlach en je biedt ze van begin tot eind de oprechte aandacht die ze verdienen. Je bent op de hoogte van de nieuwste beauty- en wenkbrauwtrends en bent bereid om twee keer per maand op zaterdag te werken.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Uitvoeren van brow- en lashstyling behandelingen
  • Verlenen van verkoop- en adviesdiensten
  • Actief deelnemen aan diverse marketingactiviteiten
  • Ondersteunen bij dagelijkse taken in de winkel

Wat wij bieden

  • Een gezellig en hecht team
  • Een marktconform salaris
  • Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
  • Een uitdagende werkplek binnen een snelgroeiend bedrijf
  • Diverse mogelijkheden om je werkzaamheden uit te breiden en te verdiepen
  • Kansen om te leren van onze experts via trainingen en cursussen

We zoeken naar enthousiaste mensen met een passie voor het creëren van prachtige wenkbrauwen en wimpers. Beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is vereist. Een opleiding tot schoonheidsspecialiste en/of PMU-specialist is een pre.


Wil jij ons team komen versterken? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via vera@theibrowfactory.nl.


Direct solliciteren? Mail mij dan je persoonlijke motivatie en CV naar vera@theibrowfactory.nl.

Ik zie je graag!

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites