PERMANENTE MAKE-UP

Wat is permanente make-up?

Eerst maar even een fabeltje uit de wereld helpen: permanente make-up is géén tatoeage. We brengen de pigmenten aan in een hogere huidlaag , waardoor het effect na verloop van tijd vervaagt. Na 1,5 tot 2 jaar is het tijd voor een touch up. Dan bekijken we opnieuw de vorm van je gezicht, je huid en je expressie, want die verandert naarmate je ouder wordt. Zo hou je altijd een frisse, heldere look.

Waarom kiezen voor permanente make-up?
Er zijn verschillende redenen om voor pmu te kiezen:
-In het aanbrengen van make-up ben je gewoon niet zo handig.
-Je hebt geen zin om iedere morgen met make-up in de weer te gaan.
-Een allergie maakt het onmogelijk om voor gewone make-up te kiezen.
-Het scheelt je tijd en ergernis als je geen omkijken hebt naar je make-up.
-Je bent klaar met vervaagde wenkbrauwen of eyeliner aan het eind van de dag.

BIOTEK

Wij werken met de hoogwaardige onbewerkte pigmenten van BIOTEK. Een bekend Italiaans merk dat staat voor veiligheid en kwaliteit.


Alle BIOTEK kleuren zijn voorzien van een speciale Bio-coating die de pigmentmoleculen beschermt en elke vorm van kleurverandering voorkomt! De pigmenten zullen op den duur vervagen en niet verkleuren. Geen rode of grijze wenkbrauwen met de pigmenten van BIOTEK.Alle BIOTEK kleuren zijn


- volledig in Italië geproduceerd met grondstoffen van hoge kwaliteit


- veganistisch en niet getest op dieren


- in overeenstemming met de Europese voorschriften


- stabiel (geen kleurveranderingen)


nijmegen@theibrowfactory.nl
Stikke Hezelstraat 28
6511 JX  Nijmegen
denbosch@theibrowfactory.nl
Vughterstraat 69
5211 EZ  ‘s-Hertogenbosch
Intakegesprek €30,- (Deze worden verrekend bij een pmu-behandeling door the I-Brow Factory.)
We starten altijd met een intake. Dat kan in de vorm van een gesprek of door het invullen van dit (MS Word) of dit (Adobe PDF)  formulier. Wanneer je dit naar ons opstuurt, kunnen we vast een afspraak plannen. Dit mag via de mail of naar the I-Brow Factory zelf. Na de intake heb je een week bedenktijd.

De intake

Permanente make-up wenkbrauwen

Powderbrows

We creëren een schaduweffect waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn aangezet. Kies voor een natuurlijke en zachte touch of voor een wat meer aanwezige wenkbrauw. Ook een ombre-effect is mogelijk: De aanzet maken we dan wat zachter dan de rest van je wenkies. Geschikt voor elk huidtype.

Powderbrows  €450,00 

Hairstrokes

Hairstrokes & powder combi

Met een flinterdun naaldje zetten we met fijne lijntjes pigment in huid. Nadat het geheeld is, lijken dit op hele fijne haartjes. Haartje voor haartje vullen we zo je wenkbrauw in of aan. Kale plekjes maken we op deze manier onzichtbaar. Deze techniek geeft een heel natuurlijk resultaat en is het meest geschikt voor de jonge en droge huid.

Hairstrokes  €450,00 
De combinatie van beide technieken levert een 3D-effect op, waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke techniek het meest geschikt is voor jouw wenkbrauwen.

Hairstrokes + powder  €450,00

Infralash

We maken de wimperrand optisch voller door pigment aan te brengen tussen de wimpers. Er is geen lijntje zichtbaar op het ooglid.

Infralash  € 225,00 

Eyeliner

Boven de wimperrand zetten we een echt lijntje op het ooglid. Een pmu-eyeliner is minder intens dan een ‘echte’ eyeliner, omdat het lijntje niet op, maar in de huid ligt. Het resultaat is daardoor wat zachter en doffer. Een kleine wing is ook mogelijk, maar dit is af te raden bij een oudere huid.

Eyeliner boven  € 300,-  

Voorbereiding

ZORG DAT JE GOED VOORBEREID BENT EN LEES DEZE INSTRUCTIES!
Kom goed uitgerust naar de afspraak en zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt. Voor de behandeling bespreken we eerst je wensen en we beantwoorden al je vragen. We lopen het intakeformulier samen nog even door.
We meten de wenkbrauwen op en gaan ze voortekenen. Je krijgt nu een goede indicatie van hoe het resultaat uiteindelijk zal zijn. Natuurlijk kijken we daarbij goed naar wat bij jou past en je persoonlijke wensen.
Wil je je telefoon op stil zetten en in je tas houden? Zo kan onze pmu-specialiste zich goed op haar werk concentreren.

Nazorg

ZORG DAT JE GOED VOORBEREID BENT EN LEES DEZE INSTRUCTIES!

Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Daarnaast kunnen wondinfecties leiden tot een minder mooie pmu.

Wanneer je de pmu goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken voor de behandelde huid volledig genezen is.


Hou hier rekening mee:

  • Eventuele zwelling en roodheid in de eerste week is normaal.
  •  Hou de wenkbrauwen 7 dagen droog.
  • Na 72 uur mag het nazorg product aangebracht worden.
  • Vermijd de zon, zonnebank en overmatig zweten.
  • In de eerste paar dagen ontstaan er korstjes die kunnen breken of scheuren. Dit is normaal. Blijf eraf en laat ze er vanzelf afvallen.
  • Onder de korstjes kan de huid nog wat rood aandoen. Tijdens het helingsproces wordt deze kleur koeler.
  • Het kan lijken alsof het pigment met de korstjes mee verdwijnt. Dit is niet zo. Het pigment komt binnen zes tot acht weken terug en wordt geleidelijk intenser van kleur.
  • Nadat de korstjes van de huid zijn, dit is na ongeveer 7 dagen mag je de wenkbrauwen weer voorzichtig en zachtjes bijtekenen, als dat nodig is.
  • Bescherm de behandelde huid als de korstjes eenmaal verdwenen zijn met een uv-filter.


Neem contact met ons op bij extreme roodheid, aanhoudende zwelling, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

The I-Brow Factory is goedgekeurd door de GGD voor permanente make-up behandelingen. Je kunt ons ook vinden op deze website.

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Ministerie van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport

REVIEWS

door Jacqueline
Heel prettig geholpen en goed geadviseerd over permanente make up!

Anneke
Vooraf was ik best zenuwachtig maar Vera heeft alles zo goed uitgelegd! Luisterde goed naar mijn wensen en het is zeer vakkundig aangebracht.
👏🏻 Ben er blij mee.
5.0

gebaseerd op Google reviews

door Laura
Danique heeft op een rustige en prettige manier een permanente eyeliner gezet. Ik vond het best spannend maar ze wist mij goed gerust te stellen. Ik ben erg blij met het resultaat en overweeg nu ook een lijntje onder mijn ogen.

door Dorothe
Vandaag een intake gehad. Ze nam veel tijd om alles uit te leggen, heel fijn. Meteen een afspraak gemaakt om Hairstrokes + Powderbrows te laten zetten!

door Susanne
Ik vond het heel fijn om alle informatie over permanente make-up te horen en er werd goed naar me geluisterd.
Ook vind ik het team erg vriendelijk en geïnteresseerd.

Groot compliment voor jullie🙏🏻.

Lieve groet,
Susanne

Touch up behandeling

We raden je aan om de permanente make-up eens in de 1,5 tot 2 jaar bij te laten werken. Na deze periode worden de pigmenten in de huid steeds lichter. Onze touch up prijzen gelden alleen voor klanten van the I-Browfactory, wanneer je binnen 2 jaar bij ons terugkomt.

touch-up binnen 1 jaar € 175
touch-up binnen 1,5 jaar € 225
Touch-up binnen 2 jaar €275

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites