THE BROW TEAM

Hi, ik ben Vera Winnemuller! Mag ik jullie voorstellen aan mijn fantastische team van BrowBabes? Je kunt ze zowel in de winkel in Nijmegen als in Den Bosch tegenkomen. Het zijn stuk voor stuk geweldige meiden met een grote vakkennis en oog voor detail. Zonder hen is The I-Brow Factory nergens!

“BEFORE I MAKE EYE CONTACT, I MAKE BROW CONTACT”
Volg mij op social media

Vera

Ik ben Danique van Schipstal en als bedrijfsleidster vind ik het superleuk om bij The I-Brow Factory te werken: een mooi groeiend bedrijf! Tijdens een behandeling zet ik al mijn kennis en kundigheid in op het gebied van wenkbrauwen, wimpers en permanente make-up.

Mijn favo product is de revitalash brow gel, omdat je hiermee elke dag het resultaat van geverfde wenkbrauwen kunt creëren.

“GOOD BROWS, GOOD MOOD, GOOD DAY”

Danique

Mijn naam is WeiWei Wang en ik werk fulltime bij The I-Brow Factory. Ik ben dol op wimpers en wenkbrauwen! Het is heerlijk om mensen helemaal te zien stralen als ze weer de deur uitgaan.
De brow fix is mijn favoriet product. Het is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat de haartjes mooi in model blijven zitten.

“PERFECT BROWS ARE A FORM OF ART”

WeiWei

Hai! Ik ben Adelisa Guberinic. Ik studeer Mondzorgkunde en ben daarnaast iedere zaterdag te vinden bij The I-Brow Factory. Ik geniet ervan om op een klein oppervlak heel perfectionistisch te werken.

Mijn favo product is de microliner. Hiermee creëer je een voller effect dat toch natuurlijk oogt.

“BROWAHOLIC: A PERSON WHO IS ADDICTED TO PERFECTLY GROOMED EYEBROWS”

Adelisa

Nina Zweers hier! Het is iedere dag mijn doel om jou met mooie wenkbrauwen, wimpers en een grote glimlach de deur uit te laten gaan!

De microliner is echt een fantastisch product! Je kunt hiermee nét die extra touch aan je wenkbrauwen geven.

“NOTHING SOME FRESH BROWS CAN’T FIX”

Nina

Ursula

Hi! Mijn naam is Ursula Loeffen en ik hou van de beautybranche. Wimpers en wenkies zijn mijn absolute favoriet om mee te werken. Ik ben gediplomeerd permanente make-up specialist voor wenkbrauwen en eyeliner en maak mensen daar graag heel gelukkig mee.

De highlighter is mijn favoriet, omdat je hiermee je wenkbrauwen nog strakker en voller kunt maken.

“YOU THINK I’M LISTENING BUT I’M REALLY JUST DOING YOUR BROWS IN MY HEAD”

Check onze vacatures en kom werken in ons fijne team!

Word jij onze nieuwe BrowBabe?

Hoi! Ik ben Fleur Koldenhof. 4 dagen in de week ben ik te vinden bij The I-Brow Factory in Nijmegen. Ik ga graag perfectionistisch te werk en hoop dat je stralend de salon uit loopt!

Mijn favoriete product is de Revitalash brow gel, geweldig product!!

Fleur

Julia

Ik ben Julia van den Berk en ik werk 4 dagen per week bij The i-Brow Factory. Ik sta in de vestiging Den Bosch en ik vind het hier mega leuk en gezellig! Precisiewerk vind ik het leukst en ik zie graag alle klanten met perfecte wenkbrauwen de deur uit gaan.

Mijn favoriete product is de Brow Fix, omdat dit de wenkbrauwen mooi strak op de huid zet en een Brow Lamination effect geeft. Helemaal mijn ding!

"Eyebrows, the one thing you can get into shape without exercising".

Hi! Ik ben Janice Beeftink en ik werk 4 dagen per week bij The I-Brow Factory, Den Bosch. Alles wat met beauty te maken heeft vind ik leuk, maar vooral wenkbrauwen natuurlijk! Ik heb het hier super naar mijn zin.

Mijn favoriete product is de RevitaLash Brow Gel omdat je hiermee de wenkbrauwen perfect in vorm kunt brengen.

Janice

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites