Fineline Tattoo

Wat is een fineline tattoo?

De fineline tattoo is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is een sierlijke, subtiele en meestal minimalistische tattoo die met een veel fijnere naald wordt gezet dan een klassieke tatoeage. Een tiny tattoo is een sieraad voor je lichaam en heeft vaak een verhaal met een diepere betekenis.

Wie gaat mijn tiny tattoo zetten?

Dat doet onze eigen BrowBabe Ursula. Zij was altijd al onze specialist in permanente make-up. Maar na heel wat bijscholing en masterclasses mag en kan zij nu naast powderbrows en eyeliner ook supermooie tiny tattoos zetten. Een geweldige aanvulling voor the I-Brow Factory!

Voor een tiny tattoo kun je alleen bij onze vestiging in Nijmegen terecht.De intake

Heb je al een idee of ontwerp? Stuur deze dan naar info@theibrowfactory.nl of stuur een bericht via Instagram. Vermeld erbij hoe groot of klein je de nieuwe tattoo wilt hebben. Wij kunnen het ontwerp dan goed voorbereiden.

Wil je liever een uitgebreide intake? Dat kan! De kosten daarvan krijg je terug als je de tattoo ook daadwerkelijk laat zetten bij The I-Brow Factory. We nemen dan samen het ontwerp en het hele proces door. Zo ben je supergoed voorbereid op wat komen gaat. Vul dit formulier dan alvast in.

Actieprijzen voor de fineline tattoos
Intakegesprek  €30,-
(Deze worden verrekend bij het zetten van een fineline tattoo door the I-Brow Factory.)
Fineline ontwerp small (2,5 tot 4,5 cm)  €100,-
Fineline ontwerp medium (5 tot 7 cm)  €125,-
Fineline ontwerp large (7,5 tot 10 cm)  €175,-
Fineline naam small (2,5 tot 4,5 cm)  €75,-
Fineline naam medium (5 tot 7 cm)  €100,-
Fineline naam large (7,5 tot 10 cm)  €150,-

Voorbereiding

ZORG DAT JE GOED VOORBEREID BENT EN LEES DEZE INSTRUCTIES!

Het is heel erg belangrijk dat je op de dag zelf geen koffie hebt gedronken. Heb je dit wel? Dan kan de afspraak helaas niet doorgaan, maar brengen wij wel kosten in rekening.

Kom goed uitgerust naar de afspraak en zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt. Voor de behandeling bespreken we eerst je wensen en we beantwoorden al je vragen. We lopen het intakeformulier samen nog even door.

Wil je je telefoon op stil zetten en in je tas houden? Zo kan onze tattoo artist zich goed op haar werk concentreren.

Nazorg


ZORG GOED VOOR JE TINY TATTOO  EN LEES DEZE INSTRUCTIES!

Tijdens het tatoeëren gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Wanneer je de tatoeage goed verzorgt, duurt het ongeveer zes weken totdat deze totaal genezen is.

Hou hier rekening mee:

  • Raak de wond zo min mogelijk aan.
  • Bedek de wond niet met strakke of vervuilde kleding.
  • Dek het niet af met verband of pleisters.
  • Vermijd (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden minimaal vier weken.
  • Hou de tatoeage uit de zon en ga niet onder de zonnebank.
  • Ga in de eerste week niet zwaar sporten.
  • Draag tot drie weken geen wollen kleding. De haartjes kunnen namelijk aan de wond vastplakken wat een ontsteking kan veroorzaken.


De getatoeëerde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je tattoo daarom altijd in met zonnebrand. Deze is verkrijgbaar in de shop: een UVA/UVB beschermende crème met SPF 50.


Neem contact op met je huisarts bij extreme roodheid, aanhoudende zwelling, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites