LOVELY LASHES
Verf jij je haar? Waarom dan niet ook je wimpers? Je natuurlijke wimpers ogen intenser en donkerder en geven zo meer definitie aan je uitstraling. De verf is speciaal ontwikkeld en helemaal veilig om rondom je ogen te gebruiken. Het resultaat is ongeveer een maand zichtbaar.
Let op: je kunt de eerste 24 uur na het verven beter geen water en make-up remover op je wimpers gebruiken.

€ 22,95  Wimpers verven
€ 19,95  Wimpers verven i.c.m. een andere browtreatment
Klaar met valse wimpers of wimper extensions? Wij geven je groot gelijk. Want het kan veel gemakkelijker én met een natuurlijker effect: de Volume Lash Lift. We liften je wimpers met siliconen pads, waardoor je wimpers veel langer lijken. Gebruik je ook nog eens mascara, dan ben je helemaal verzekerd van een smashing oogopslag!

Een behandeling duurt 40 tot 60 minuten. Kom zonder mascara naar je afspraak.

€ 55,00  Lash lifting zonder verven
€ 65,00  Lash lifting en verven

Wimpers verven

Volume Lash Lifting

Lash Botox

Naast mooi geverfde en gekrulde wimpers, kunnen we er ook voor zorgen dat je langere en dikkere wimperhaartjes krijgt. Tijdens de wimperlift voegen we dan een groeiserum toe. Dit voedt je wimpers van de wortels tot puntjes.

€ 80,00  Lash lifting met lash botox
Vooral bij lange wimpers die recht vooruit staan, is het resultaat amazing! Omdat niet iedereen zulke long lashes heeft, zal het resultaat bij iedereen anders zijn. Bij kortere wimpers is het effect wat minder dramatisch. Ook stugge wimpers laten zich lastiger liften.
Het resultaat van een Volume Lash Lift

Contra-indicaties

De voordelen van een wimperlift

Gooi je wimperkrultang maar weg
Ook extentions zijn niet meer nodig
Ga voor een natuurlijke uitstraling
Met een resultaat dat ongeveer acht weken zichtbaar blijft
Niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers
Je kunt er gewoon mee douchen en zwemmen

Een Volume Lash Lift is helaas niet voor iedereen een goed idee. Wij raden dit af bij:

  • Zwangerschap en/of borstvoeding. Het is niet bewezen dat het slecht is voor de baby, maar onder invloed van hormonen heb je kans dat de lift niet goed pakt.
  • Oogontsteking zoals Uveitis
  • Ooginfectie zoals Imetigo of Conjunctivis
  • Ontsteking van het hoornvlies (Keratitis)
  • Haarverlies (Alopecia)
  • Chemotherapie
Het resultaat van een Volume Lash Lift

Vooral bij lange wimpers die recht vooruit staan, is het resultaat amazing! Omdat niet iedereen zulke long lashes heeft, zal het resultaat bij iedereen anders zijn. Bij kortere wimpers is het effect wat minder dramatisch. Ook stugge wimpers laten zich lastiger liften.


REVIEWS

door Janice
Mijn eerste keer! Maar wat een fijne lash lift behandeling! Je voelt je welkom, gehoord en er heerst rust. Niet dat ‘snel snel en door naar de volgende klant’. Mij gaan jullie vaker zien!

5.0

gebaseerd op Google reviews

door Marijke
Fijn, dat er precies verteld wordt wat er gedaan wordt. Er wordt met je besproken wat je wensen zijn en ze geven goede adviezen.

door Cathy
Bij binnenkomst voel je gelijk de rust die er heerst.Bij ontvangst een warm welkom en je krijgt genoeg informatie over de behandeling. Ook de (eventuele) nazorg is prima. Ze hebben kennis van zaken en dit alles geeft mij een vertrouwd gevoel. Toppers zijn het!

Annuleringsbeleid
Afspraken kun je makkelijk via het online afspraken systeem verzetten of annuleren.
Als je je niet op tijd afmeldt (uiterlijk 24 uur vóór de afspraak) ongeacht de reden wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht, omdat wij deze tijd voor jou vrijhouden.
Kom je niet zonder annulering dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
The I-Brow Factory  © 2024    |   Disclamer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacyverklaring    |    Website: ROYALwebsites
The I-Brow Factory  © 2023       Disclamer        Algemene voorwaarden        Privacyverklaring        Website: ROYALwebsites